Η ProStaff, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, επανδρώνει το δυναμικό της με πιστοποιημένους απόφοιτους, ενώ παράλληλα παρέχει συνεχώς σεμινάρια που αφορούν τους τομείς δραστηριοποίησης της και δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους εργαζόμενους της να εκπαιδευτούν πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο ενδιαφέρονται ώστε να είναι έτοιμοι να βγούν στην αγορά εργασίας.

Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Ο Πανελλήνιος Οργανισμός Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων είναι ένας πρωτοπόρος φορέας στο χώρο του μασάζ και των εναλλακτικών θεραπειών. Ο οργανισμός παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης και σε ειδικότητες εκτός του μασάζ, όπως διατροφολογία, κινησιοθεραπεία, πρώτες βοήθειες και άλλα.

Fitness Academy

Η Fitness Academy αποτελεί μια νέα σελίδα στο χώρο της φυσικής αγωγής και εισάγει στην αγορά νέες καινοτόμες και πρωτότυπες ειδικότητες, τις οποίες έχει ανάγκη κάθε γυμναστήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το σεμινάριο της αρεσκείας τους ή να παρακολουθήσουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης, που οδηγεί σε πιστοποίηση ειδικότητας.

World Massage Federation

Η World Massage Federation ιδρύθηκε για να επεκτείνει το μασάζ παγκοσμίως οργανώνοντας εκπαιδευτικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, διεθνή camps και εκδηλώσεις.

H WMF είναι επίσημα διαπιστευμένος οργανισμός διεθνώς.

Progressive Studies University

Το Progressive Studies University παρέχει ένα εμπλουτισμένο και ποικίλο πρόγραμμα εκπαίδευσης προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για μία πολλά υποσχόμενη και ικανοποιητική καριέρα.

circle_right Make Call

Get A Free Counsultancy For Your Business Now !

Duis iaculis mi vel tincidunt pretium. Ut tincidunt augue neque, vitae consectetur odio varius a. Donec vel turpis et nisi pellentesque varius. Sed et dolor consequat, vulputate nunc a, molestie orci.

circle_right

+91 705-2101-786

features-lg-img
circle_right Team circle_left

Our Team Members

img
img
img
img
img
img